En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Kanatlar süresince normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein bindi plakaları mevcuttur.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı teselsül otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olabilir.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı aralık otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı mümkün.

Süflida en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın ahenkli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili tetebbu geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara munis olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları modellere gereğince değemekmektedir. Dayanıklılık, bakım ve onarım kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine için sunduğu avantajlara ilişkilı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki kötü, yangın, gaz lambası vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu menfi koşulların başka katlara intikalini dikilmek yahut mümkün başüstüneğu derece geciktirmektir.

Zihinsel engelli, tutuklu yahut ıslah edilenlerin barındığı, salahiyetli personeli baki fariza başlangıcında olan ve yangın yahut öbür acil durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına cevaz verilir.

Kattaki konutların her birinin karıninden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangına dayanıklı oda yangın kapısı kapıları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page